Efamol huid

Efamol Huid

Het gebruik

Efamol Huid
Verkrijgbaar: verpakking van 60 capsules
Aanbevolen hoeveelheid: 2 capsules per dag
Adviesprijs: € 14,99

Wijze van gebruik
1x daags 2 capsules tijdens een maaltijd met wat water innemen en doorslikken. Wanneer je dit product voor het eerst inneemt adviseren wij je gedurende de eerste 12 weken 3x daags 2 capsules tijdens een maaltijd met wat water in te nemen en door te slikken. Door ons Westerse voedingspatroon krijgen we relatief weinig GLA binnen. Daarom wordt deze hogere dagelijkse inname in het begin aanbevolen. Voor een goede invloed raden we je aan dit product minimaal 6 weken achtereen te gebruiken.

Niet gebruiken bij
Indien er een overgevoeligheid is voor een of meerdere van de componenten.

Algemene informatie

Efamol Huid bevat een optimale hoeveelheid GLA uit zuivere teunisbloemolie. Het heeft daarmee een vitaliserende invloed op je huid en beschermt je huid tegen veroudering. En dat zorgt ervoor dat je huid er glad en stralend uit blijft zien.

Dagelijkse huidverzorging van binnenuit
Beschermt je huid tegen veroudering, zodat deze er jeugdig, glad en stralend uit blijft zien
Ondersteunt het natuurlijke vermogen van de huid om vocht vast te houden.

De invloed van GLA op de huid
Het essentiële vet GLA (omega 6) staat erom bekend bij te dragen aan een gezonde huid. Het heeft een vitaliserende invloed op je huid en beschermt deze tegen veroudering. En daardoor blijft je huid er jeugdig, glad en stralend uitzien. Jammer genoeg kan je lichaam zelf niet makkelijk GLA aanmaken. Je zult het dus met name via je voeding moeten binnenkrijgen. Orgaanvlees, eierdooiers en haver bevatten sporen van GLA, maar dit soort voedingsmiddelen vind je over het algemeen weinig terug in een Westers voedingspatroon. Is dat bij jou ook het geval? Een voedingssupplement dat rijk aan GLA is, kan je dan ondersteunen.

Efamol Huid uit zuivere teunisbloemolie
Efamol Huid is een voedingssupplement dat met name bestaat uit zuivere teunisbloemolie – een van de rijkste bronnen aan GLA. De soort teunisbloemolie die Efamol gebruikt is overigens bijzonder. Ze ontwikkelde namelijk een eigen teunisbloemsoort – de Rigel – met een zekere opbrengst aan GLA. En die ligt 33% hoger dan bij andere teunisbloemen.

Extra weetjes over Efamol Huid
Het product bevat tevens vitamine E: een antioxidant die onder meer helpt de huid gezond te houden.
Efamol Teunisbloemolie bevat viermaal zoveel natuurlijke antioxidanten dan andere soorten teunisbloemolie. Dat komt door de wijze waarop de olie gewonnen wordt.
GLA helpt niet alleen voor een gladde en stralende huid. Het bevordert ook de aanmaak van prostaglandinen die je helpen bij het behoud van een regelmatige menstruatie.