Disclaimer

Disclaimer

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Alle woord- en beeld merken op deze site zijn eigendom van Sanvert BV, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan om deze merken te gebruiken.

De site www.efamol.nl geeft informatie over Efamol producten. Daarnaast biedt de site kwalitatieve informatie over vetten, visoliën, teunisbloemolie, essentiële vetzuren en omega’s 3 en 6.

De site heeft als doel om een zo goed mogelijke informatiebron te zijn over de rol van essentiële vetzuren rondom de gezondheid.

De aangeboden informatie is gebaseerd op betrouwbaarheid en heeft een informerend karakter. De site is met zo groot mogelijke zorg samengesteld. Het is echter niet uit te sluiten, mede door de ontwikkelingen op medisch en wetenschappelijk gebied, dat er onjuistheden op de site worden vermeld. De informatie op de site kan zonder aankondiging door medewerkers van Sanvert BV worden gewijzigd.

Sanvert BV kan op geen enkele manier instaan voor de juistheid en de volledigheid van de geboden informatie. Sanvert BV en haar medewerkers zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen gebaseerd op informatie op de site.

Sanvert BV geeft geen garantie voor het foutloos en / of onderbroken functioneren van de site of een gedeelte daarvan

Verwijzingen of links naar andere websites zijn opgenomen ter informatie van de bezoekers van de site www.efamol.nl . Sanvert BV is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud, volledigheid en rechtmatigheid van deze sites.

De geboden informatie dient niet ter vervanging van deskundig advies. Het is aan te raden een erkend arts te raadplegen. Dit geldt zeker in het geval van twijfel, langdurige of terugkerende klachten. Het gebruik van informatie op de site is geheel op eigen risico.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sanvert BV
Industriestraat 7
8081 HH Elburg
Tel +31 (0)525 68 06 29
Fax +31 (0)525 68 65 91
www.sanvert.nl